Radio ZRO

Zon en wolken

Vandaag, zaterdag 02 juli, start zonnig. In de loop van de dag gaan er meer en meer stapelwolken overtrekken. Deze gaan echter naar het ondergaan van de zon toe grotendeels oplossen. Bij een matige zuidwestelijke wind die in de loop van de late namiddag naar het noordwesten ruimt wordt het een warme 23 graden. Nadat de wind het noordwesten heeft opgezocht zal de temperatuur snel naar 20 graden of lager zakken. Normaal hebben we vandaag recht op 23,6 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 12,1 graden overdag 22,8 graden en bleef het droog.

Komende nacht trekken er wat wolkenvelden over en daalt de temperatuur bij een zwakke tot matige zuidwestelijke wind naar 13 graden.

Zondag zijn er meer wolkenvelden dan vandaag aanwezig en is er een uiterst kleine kans op een buitje. De matige westelijke wind voert minder zachte lucht aan en we moeten met 21 graden tevreden zijn.

Vanaf maandag start dan tot en met zaterdag 16 juli een overwegend droge periode. De temperatuur blijft tot het einde van volgende week met gemiddeld 21 graden ondermaats. Vanaf volgend weekend gaat de temperatuur echter opveren naar gemiddeld 23 graden.

De kans op temperaturen boven de 25 graden is nog steeds niet al te groot.

Een veilige en gezellige zaterdag gewenst en jep met z’n allen naar het derde opeenvolgende feestweekend aan de westkant van het kanaal waar het bruist van het leven en de leute.

Categorieën

Archieven