Radio ZRO

Grijs

Vandaag, maandag 23 januari, wordt de tweede grijze en meestal droge dag op een rij. Een paar onschuldige motregen druppeltjes kunnen ons niet deren en worden even zeldzaam als een opklaring. Bij een doorgaans matige noordoostelijke wind stijgt de temperatuur naar 3 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 6,7 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 4,7 graden overdag 6,1 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaat bewolkt verlopen waarbij de temperatuur zakt naar 1 graad. Aan de grond kan het tot lichte vorst komen dus wordt het oppassen dinsdagmorgen voor plaatselijke gladheid. De noordoostelijke wind neemt af naar zwak.

Dinsdag en woensdag gaan overwegend grijs verlopen en de opklaringen worden nog altijd zeldzaam. Bij een matige noordoostelijke wind stijgt de temperatuur naar 2 graden.

Donderdag valt een storing komende van uit het westen stil boven onze streek. De storing zal langzaam oplossen boven onze streek en voornamelijk als lichte regen vallen. Met 2 graden blijft het aan de frisse kant.

Vrijdag en zaterdag gaan er enkele regenbuien vallen doch komen er meer en meer opklaringen opzetten en krijgen we de zon eindelijk terug te zien. Met 4 graden en een matige wind uit westelijke richting blijft het frisjes aanvoelen.

Vanaf zondag volgt dan tot en met maandag 06 februari een wisselvallige periode. Er stelt zich een west tot noordwestelijke stroming in die ons praktisch alle dagen in nattigheid gaat onderdompelen. De temperatuur gaat rond de 6 graden schommelen en van winterse ongemakken is er geen sprake.

Een gezellige marktdag gewenst.

Categorieën

Archieven