Radio ZRO

Grijs en vrij koud

Vandaag, dinsdag 24 januari, wordt de volgende grijze dag. Al doet de zon haar uiterste best van opklaringen zal weinig of geen sprake zijn. Bij een matige noordoostelijke wind stijgt de temperatuur naar 3 graden en normaal hebben we vandaag recht op 6,5 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van – 0,6 graad overdag 5,9 graden en bleef het droog.

Komende nacht zijn er enkele opklaringen mogelijk bij een zwakke veranderlijke wind. De temperatuur daalt tot net boven het vriespunt bij afwezigheid van opklaringen. Zo er enkele opklaringen optreden daalt de temperatuur onder het vriespunt en kan er aanvriezende mist gevormd worden.

Woensdag verandert er niks aan het weer. Het blijft overwegend grijs met een enkele opklaring. De temperatuur loopt op naar 2 graden bij een matige naar het zuidwesten gedraaide wind.

In de nacht naar donderdag toe en donderdag in de voormiddag trekt er dan van uit het noordwesten een verzwakte neerslagzone over. De eerste neerslag kan winters worden in de vorm van lichte ijzel. De temperatuur loopt donderdag op naar 6 graden bij een matige noordelijke wind.

Vrijdag krijgen we zon eindelijk terug te zien bij een frisse 3 graden en een matige noordelijke wind.

Het weekend gaat wisselvallig verlopen bij een gemiddelde temperatuur van 6 graden. Zaterdag wordt de kans op een paar buien groter dan op zondag.

Daarna volgt tot en met dinsdag 07 februari een wisselvallige periode waarbij de temperatuur op een gemiddeld niveau van 7 graden komt te liggen.

Een aangename en rustige dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven