Radio ZRO

Grijs en droog

Vandaag, zondag januari, wordt een grijze bewolkte dag. De kans op enkele schuchtere opklaringen is zeer klein. Onder het grijze wolkendeken blijft het droog en loopt de temperatuur op naar 3 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 7,1 graden. De matige noordoostelijke wind vergroot het koudegevoel.

Vorig jaar werd het na een nacht van 4,4 graden overdag 6,7 graden en bleef het droog.

Komende nacht verandert er niet veel. Het blijft een grijze maar droge bedoening. Bij een matige noordoostelijke wind daalt de temperatuur naar 1 graad.

Maandag tot en met woensdag gaan we de zon bijna niet te zien krijgen. Gelukkig blijft het droog. Overdag gaat de temperatuur rond de 3 graden schommelen en ’s nachts rond het vriespunt.

Donderdag komt er dan verandering in het weer en krijgen we vochtiger lucht vanaf de Noordzee. Er gaan regelmatig regenbuien vallen bij 7 graden en een westelijke wind.

Daarna volgt tot en met zondag 05 februari een licht wisselvallige periode. Droge dagen gaan afwisselen met dagen met wat buien en de temperatuur blijft rond de 7 graden schommelen. Van nachtvorst is er dan geen sprake meer.

Een rustige zondag gewenst.

Categorieën

Archieven