Radio ZRO

Provinciale domeinen slaan handen in elkaar om amokmakers te weren

In de provincie Oost-Vlaanderen zijn er verschillende domeinen die beheerd worden door de provincie. Deze domeinen zijn populaire plekken voor recreatie en ontspanning voor zowel inwoners als bezoekers. Helaas kan het soms voorkomen dat er amokmakers zijn die voor overlast zorgen op deze terreinen. Om deze problemen te voorkomen, hebben verschillende provinciale domeinen besloten om amokmakers te weigeren. Heel Oost- Vlaamse domeinen doen mee.

Één van de domeinen waar amokmakers niet welkom zijn, is het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Het domein is een populaire bestemming voor gezinnen en biedt verschillende activiteiten aan, waaronder een zwembad, een speeltuin en een minigolfbaan. Om de veiligheid en het comfort van de bezoekers te waarborgen, heeft het domein een strikt toegangsbeleid. Personen die eerder voor overlast hebben gezorgd of zich niet aan de regels hebben gehouden, worden geweigerd.

Al de provenciale domeinen hebben als doel om een veilige en aangename omgeving te bieden voor hun bezoekers. Door een strikt toegangsbeleid te hanteren voor amokmakers, kunnen ze ervoor zorgen dat hun terreinen een plek blijven waar mensen kunnen ontspannen en genieten van verschillende activiteiten.

Categorieën

Archieven