Radio ZRO

Regen

Vandaag, zondag 20 november, wordt een grijze dag waarin reeds in de voormiddag wat lichte regen kan vallen. Vanaf omstreeks het middaguur gaan de hemelsluizen volledig open bij de doortocht van een regenzone. De temperatuur loopt op naar 8 graden en normaal hebben we vandaag recht op 8,4 graden. De matige zuidelijke wind ruimt na de doortocht van de regenzone naar het westen en wordt vrij krachtig met mogelijks rukwinden tot 60 km/uur.

Vorig jaar werd het na een nacht van 10,4 graden overdag 11,1 graden en viel er 0,3 mm regen.

Komende nacht zijn er voor middernacht nog enkele buien mogelijk. Na middernacht komen er vrij brede opklaringen opzetten en daalt de temperatuur naar 5 graden.

Maandag start met brede opklaringen doch in de loop van de late namiddag trekt een volgende regenzone over onze streek. Bij een matige en soms vrij krachtige zuidwestelijke stijgt de temperatuur naar 8 graden.

Dinsdag en woensdag wordt het gemiddeld 8 graden en krijgen we op dinsdag enkele buien en woensdag terug een regenzone op bezoek.

Vanaf donderdag tot en met volgend weekend gaat zeer wisselvallig verlopen met een naar gemiddeld 11 graden oplopende temperatuur.

Daarna volgt tot en met zondag 04 december een licht wisselvallige periode waarin de temperatuur terugvalt naar omstreeks 8 graden. Een vroege winterprik behoort tot de mogelijkheden einde november of aanvang december.

Een gezellige zondag gewenst.

Categorieën

Archieven